Δύο (2) προπονήσεις Yoga στο Intro Gym, το Top Greek Gym στον Πειραιά.

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
45€
Συμμετοχή Κουμπαρά 0€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣToggle

Εξασκήστε σώμα και πνεύμα με δύο (2) συνεδρίες Yoga για σωματική και πνευματική υγεία, διαλογισμό και αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους από εξειδικευμένη δασκάλα στο Intro Gym το Top Greek Gym στον Πειραιά.

Σχετικά με τα Ομαδικά Προγράμματα
http://peiraias.topgreekgyms.gr/gymnastirio/omadika-programmata/

To Intro Gym είναι το Top Greek Gym στον Πειραιά.

Στον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή του, η καρδία του fitness χτυπά στο υπέρ-γυμναστήριο Intro Gym! Μέσα σε ένα χώρο 4.000 τ.μ. που είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και είναι επανδρωμένος με το πιο έμπειρο προσωπικό, το Intro Gym σου προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες για γυμναστική, κομμωτήριο, νύχια και χαλάρωση σε τιμές που κανένα άλλο γυμναστήριο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Οι χώροι μας, ο εξοπλισμός μας, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι τιμές μας αποτελούν το πρότυπο και το μέτρο σύγκρισης της αγοράς. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑToggle

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.

More StuffToggle